Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

NSK, SKF лагери
AKO термостати и термометри
Грејачи по нарачка, со димензии и јачина по ваш избор
Радијаторски грејачи
Специјализирани сме за грејачи
Грејач за бојлер, грејач за машина за садови, грејач за греалка, грејач за фритеза
Грејач за пекара, грејач за радијатор, грејач за скара, грејач за шпорет
Грејач за индустрија, грејач за калорифер, котловски грејач, грејач за парочистач
Грејач за термо печка, грејач за тостер, грејач за угостителска опрема, грејач за машина за алишта
Делови за вградување и одржување на клима уреди
ЕТЕС - Резервни делови за бела техника
 • Мотор за машина за перење алишта GORENJE 2/16 20µf

  Мотор за машина за перење алишта GORENJE 2/16 20µf

 • Мотор за правосмукалка 1450W DOMEL 462.3.560.10

  Мотор за правосмукалка 1450W DOMEL 462.3.560.10

 • Термостат за фрижидер RANCO STINOL K59L1275

  Термостат за фрижидер RANCO STINOL K59L1275

 • Релеј DANFOSS 103N0021

  Релеј DANFOSS 103N0021

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.